Anunț Înscriere Programul A DOUA ȘANSĂ

Conducerea Liceului Tehnologic ’’Retezat’’ vă aduce la cunoștință următoarele: începând cu anul școlar 2023-2024 se dorește organizarea programului de studiu –A DOUA ȘANSĂ. Programul A doua șansă se adresează adolescenților, tinerilor, adulților, proveniți din medii sociale diverse și cu vârste variate, care nu au urmat sau nu au finalizat învățământul primar și gimnazial.

Programul este structurat pe două niveluri: A doua șansă – învățământ primar şi A doua șansă – învățământ secundar inferior.

Pentru programul A doua șansă – învățământ primar:

  • nu au participat deloc la educația formală – școlară;
  • au fost înscriși, dar au abandonat învățământul primar – indiferent de momentul și motivele abandonului;
  • nu au absolvit, până la vârsta de 14 ani, învățământul primar.

Pentru programul A doua șansă – învățământ secundar inferior:

  • au absolvit învățământul primar obligatoriu (inclusiv în sistemul A doua șansă) dar nu și-au continuat educația mai departe

sau:

  • au absolvit o parte din clasele corespunzătoare învățământului gimnazial (V, VI sau VII), dar au abandonat școala pe parcursul acestui ciclu de învățământ – indiferent de momentul și motivele abandonului.

Cererile de înscriere se depun fizic la secretariatul liceului din Uricani, Strada Republicii Nr.16, în perioada 20 octombrie-4 noiembrie 2022 în intervalul orar 10.00-14.00.

 Alte relații se pot obține la telefon nr: 0254511109.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *