CONCURS „TINERI BUCĂTARI”

Elevul Koszta Mihai Constantin din clasa a X a B coordonat de doamna profesoară Petrovan Roxana de la Liceul Tehnologic Retezat Uricani este unul dintre finaliștii CONCURSULUI „TINERI BUCĂTARI”, competiție culinară adresată liceenilor din 16 județe din România – Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Timiș, precum și din municipiul București.

Obiectivul principal al acestui concurs este ca elevii să-și demonstreze talentul în bucătărie , se susțin totodată motivațiile personale ale tinerilor, colaborarea, comunicarea în limba română și competența multiculturală. Prin concurs, se oferă elevilor participanți o viziune pentru viitor și se promovează potențialul turistic al județului Harghita.

Următoarea etapă este din 20-24 februarie 2023, prin care, tot prin competiții culinare se vor desemna trei câștigători ai finalei – un elev român, un elev maghiar și un elev aparținând altor minorități naționale.

Felicitări elevului câștigător și profesorului coordonator!!!!!

https://www.septimiaresort.ro/…/concurs-tineri-bucatari/

https://www.facebook.com/liceultehnologic.retezat.uricani

One thought on “CONCURS „TINERI BUCĂTARI””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *